¿Com és de segur comprar online a farmanostra.cat?

Fer una comanda online a la web de farmanostra.cat  és totalment segur. Las teves dades  des del primer moment queden totalment encriptades pel sistema amb la tecnologia més avançada usada als sistemes bancaris i per tant protegides.  A farmanostra.cat no registrem cap dada referent del teu compte bancari, ni de la teva targeta de crèdit/dèbit en cap instant.

Si vols consultar qualsevol dubte sobre el grau de seguretat del teu pagament pots contactar amb nosaltres  i ens plaurà informar-te.

 

¿Com se que la comanda s’ha realitzat correctament?

Després de realitzar totalment el procés de compra hauràs  de confirmar per pantalla la comanda on hi apareixeran tots els detalls i la teva adreça d’enviament.  Aquesta pantalla la pots imprimir o guardar com a comprovant. Instants després rebràs una altre confirmació per e-mail.

Aquests documents et serviran per repassar i veure si tot està correcta. Si hi trobes alguna errada et preguem que ens ho facis saber  enviant-nos un e-mail a info@farmanostra.cat .

 

¿Tots els productes estan disponibles en estoc?

Tots els articles de farmanostra.cat estan en estoc a la farmàcia.

En el moment en que un producte per un sobtat  nombre de vendes quedi momentàniament a cero el reposem  en un termini de 6 a 24 hores.

Excepcionalment qualsevol altre incidència que pugui afectar el servei normal, nosaltres ens posarem en contacte per informar-te i donar-te una solució.

 

¿I si el producte que busco no el trobo a la web de farmanostra.cat?

Si un producte que desitges no el trobes a la nostra website  et recomanem que contactis amb nosaltres i tel buscarem assessorant-te i informant-te de tot com el preu,  etc...

 

¿Que passa si el transportista arriba i no hi ha ningú per rebre la comanda?

El nostre servei de transport abans de anar al teu domicili t’enviarà un missatge SMS/WhatsApp al mòbil informant-te  que ja el te per servir-lo i per quedar  a una hora determinada que et vagi be l’entrega. El nostre servei de transport procurarà adaptar-se a les teves necessitats per  resoldre la situació  satisfactòriament per a tu.

 

Necessito servei del producte el dissabte, ¿com o faig?.

També tenim servei el dissabte amb una tarifa especial de  9€  de més  al cost del servei normal de dilluns a divendres. Aquesta modalitat  l’has de anotar clarament al camp de observacions quan facis la comanda. El cost addicional de 9€ l’hauràs de fer contra reembossament  del paquet.

Et recomanem que si necessites aquest servei especial de dissabte, la primera vegada  et posis abans en contacte amb nosaltres.

 

¿Que faig si la comanda m’arriba oberta, trencada o defectuosa?

A farmanostra.cat ens assegurem de que tots els enviaments surten ben tancats , precintats ,i protegits pel viatge que han de fer.

Quan rebis el paquet és important que comprovis el seu estat de conservació. Si el veus trencat, obert o malmès no cal que l’ acceptis , el pots retornar al mateix transportista que te un imprès  anomenat  “albarà de devolució” per omplir quan passa això. Et recomanem que immediatament et posis en contacte amb nosaltres per preparar novament  una nova comanda sense cap cost.

 

Tinc un dubte que aquí no surt,  ¿que he de fer?.

Simplement has de contactar amb nosaltres  de dilluns a dissabte de 9:00 a 13:00 i de 17:00 a 20:00 al tel./fax  93 836 00 77 o a fent un clic a info@farmanostra.cat  que figura a la nostra web i on s’obrirà un formulari  per explicar-nos el teu dubte.

 

 

FARMANOSTRA

LLICENCIADA ESTHER BARRANCO NICOLÀS

C/ CARRETERA DE CARDONA, 55, LOCAL BAIXOS
08262 CALLÚS, BARCELONA
Telf.  93 836 00 77  -  Fax  93 836 00 77
www.farmanostra.cat
info@farmanostra.cat

HORARI

De Dilluns  a Dissabte

 de 9:00h a 13:00h i

de 17:00h a 20:00h